Skip links

Prima ondernemen

Bedrijfsruimtes van 20 tot 1200 m2

Ruimtes in 3 Suisses

Ruimtes in 3 Suisses zijn flexibel, betaalbaar en in te richten naar je eigen behoeften en wensen. Meest gewaardeerd door onze huurders: het industriële karakter van deze wolfabriek.

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in Tilburg? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan in de voormalige wolfabriek 3 Suisses in Tilburg. Op dit moment zijn er verschillende bedrijfsruimtes beschikbaar, van kleinere werkkamers van 20 m2 tot zelfs een grote bedrijfsruimte van maar liefst 1200 m2.

Diverse kantoorruimtes beschikbaar met gedeelde voorzieningen, zeer geschikt voor start-ups (totaal:1180 m2)

Diverse kantoorruimtes op de eerste etage beschikbaar. Het betreft hier een kantoorlandschap, gestoffeerd en ingericht, met zowel open kantoorruimtes als besloten kantoren. Aantal te huren vierkante meters kan worden overlegd. Mogelijkheid om bij groei meer ruimtes te huren.

Voorzieningen:
Glazen vergadercube, receptiebalie en coffee corner, eigen sanitair en pantries.  Ligging eerste etage aan Ringbaan Oost zijde. Geconditioneerde ruimte. Internetinfrastructuur aanwezig. Grote vrije hoogte in de ruimtes. Zeker geen doorsnee kantoor, ruimtes zijn met zorg ontworpen en verkeren in uitstekende staat. Oplevering en omvang in overleg. Deelhuur, al dan niet met gezamenlijk gebruik van centrale voorziening, is bespreekbaar.

Overige faciliteiten in 3 Suisses:
Vergaderruimtes op aanvraag te huur bij Loft, sportfaciliteiten aanwezig via B-me, inclusief personal training, ontbijt en lunchfaciliteiten.

Specificaties
  • Oppervlak: 1180 m2
  • Beschikbaar: per direct

Kantoor, 2e etage (40 m2)

Een ideale kantoorruimte voor ondernemers die zich willen vestigen in de creatieve broedplaats van de voormalige wolfabriek 3 Suisses. Gezamenlijke pantry aan de voorruimte. Direct beschikbaar.

Overige faciliteiten in 3 Suisses:
Vergaderruimtes op aanvraag te huur bij Loft, sportfaciliteiten aanwezig binnen het gebouw via B-me, inclusief ontbijt en lunchfaciliteiten.

Specificaties
  • Oppervlak: 40 m2
  • Beschikbaar: per direct